TNT & Jimmy Cornet and the Deadmen uurwisselplaten week 15 !

TNT – Get Ready For Some Hard Rock

De Noors/Spaanse rockers van TNT geven met deze Get Ready for some hard rock alvast een voorproefje op het nieuwe album XIII welke op 8 juni as door Frontiers Records wordt uitgebracht. Rock met een grote R . met een nieuwe zanger ,Baol Bardot Bulsara en als support act van the Scorpions in november jl  zijn de mannen van TNT weer helemaal terug. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe album wat op zeker via Hoex Rock Radio te beluisteren is.

 

Jimmy Cornett And The Deadmen – Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Ondanks het feit dat deze band een bassist heeft die de zogenaamde double bass bespeelt, is er geen sprake van rockabilly of psychobilly of wat voor billy dan ook! Deze Duitse band uit Weser Uplands houdt zich met twee dingen bezig:rauwe blues en Americana, of southern rock zoals zij het zelf noemen.
De band bestaat uit Jimmy Cornett op zang en gitaar, Dennis Adamus op leadgitaar, Claudia Lippmann op drums en Frank Jäger op de double bass.
Zoals gezegd rauwe blues dus afgewisseld met Americana. Het nieuwe album heet Live in Roth , gewoon een lekker live album van deze Duitse blues rock machine .