Rival Sons & Beast in Black uurwisselplaten week 52 !

Rival Sons – Feral Roots

Voor de laatste week van 2018 hebben wij weer twee mooie uurwisselaars gevonden. Rival Sons van hun nieuwe gelijknamige album Feral Roots welke verwacht wordt op 25 januari 2019. Rival Sons , de rockers uit California brengen hun zesde album uit met daarop allemaal parels van nummers. De band is in 2019 weer in Nederland te bewonderen op donderdag 28 februari in de Melkweg te Amsterdam.

Beast in Black – Sweet True Lies

Als tweede uurwisselaar deze week Beast in Black.  Deze band uit Finland brengt op 8 februari 2019 hun tweede studio album uit waarvan deze track Sweet True Lies de eerste single is. De band stond afgelopen maanden al;s support act in de Nightwish Europesche  tour 2018. Voor 2019 heeft de band een druk tourschema die je kunt vinden op de website . Zeker een band om live te gaan zien wat dan ook mogelijk is op 1 maart 2019 in de Melkweg te Amsterdam.

 

Wij hebben dit jaar 52 weken gevuld met twee uurwisselaars en gaan dat in 2019 weer doen , de redactie van de Hoex radio uurwisselplaten wenst alle lezers en luisteraars van Hoex radio fijne kerstdagen en een fantastisch rockend 2019 !

Rock on !