Myrath & Lacuna Coil uurwisselplaten week 51 !

Myrath – Dance

Dat wij van speciale muziek houden bewijst deze Dance van Myrath , Direct als het nummer start hoor je de oosterse invloeden en klanken. Myrath is een metalband uit Tunesië , gelijk wordt dan hun muzikale invalshoek duidelijk ! Myrath is geen kleine band, als support band van Epica en als act op Hellfest France en voor 2019 één van de bands op Wacken en Sweden Rock  mag je zeggen dat Myrath Rocks!  In april 2018 een Japanse tour en nu dan deze nieuwe single Dance en in opvolging daarvan een nieuw album.  De band is professioneel dat bewijst de clip die bij Dance hoort . Deze clip zullen wij deze week posten op onze Hoex Radio facebook! Geniet deze week van Myrath als eerste uurwisselaar.

 

Lacuna Coil – Nothing Stands In Our Way

Ook de tweede band is een speciale ! Band komt uit Italië en het nummer is al uitgebracht in 2014 ! Begin november kwam het live album The 119 show Live in Londen uit , hierop staat de live versie van Noting Stands in Our Way. De band is al opgericht in 1996 en behoort tot het symfonische metal  genre . Lacuna Coil wordt uiteindelijk in 2002 de best verkopende Century Media band en single swamped verschijnt op de sountrack  van de film Resident Evil. Geen kleine band dus ! tweede uurwisselaar voor deze week!

Zijn beide bands klaar voor Nederland?  Wat ons betreft wel en dagen bij deze de diverse podia uit de bands (overnieuw) te halen voor een avond geweldige muziek !

Rock on !