Coreleoni & Mad Max uurwisselplaten week 46 !

CoreLeoni – Let It Be

Voor deze week waren de uurwisselaars niet zo heel moeilijk. Afgelopen week in de Bosuil in Weert te bewonderen Coreleoni. Jawel Gotthard in het kwadraat , Leo Leoni wilde dit jaar met het 25 jarig jubileum van Gotthard een tribute brengen aan deze band.  Met Coreleoni is hij daar bijzonder goed in geslaagd , beter dan het origineel ? Zeker weten !  Met Ronnie Romero die de band vocaal laat klinken als een klok was deze eerste uurwisselplaat niet echt moeilijk. Let it Be is al eerder uitgebracht dit jaar op het greatest hist album part 1 , ook eerder hadden wij een uurwisselaar van deze band. Nu nogmaals met deze mooie plaat!

MAD MAX – Beat Of The Heart

Bij iedere hoofdact hoort tegenwoordig een opwarmer! Dit voorprogramma afgelopen week in de Bosuil deed zeker niet onder van de hoofdact. Mad Max blies de tent omver , compleet waanzinnig en reden om ook Mad Max deze week als tweede uurwisselaar in te zetten. De band komt uit Duitsland en bracht afgelopen augustus het album 35 uit. Met een rijke historie die begint met het album Mad Max in 1982 kun je wel zeggen dat dit een band met ervaring is. Frontman Michael Voss maakt de band tot een feestje en een plezier om naar te kijken. Uiteraard hebben wij direct een aantal Mad Max songs aan de non stop database van Hoex radio toegevoegd !  Het album 35 behoort in iedere platenkast en na het luisteren wil je gewoon meer !

Geniet deze week van het feestje wat wij afgelopen week hadden in de Bosuil. Coreleoni en Mad Max samen uurwisselaar natuurlijk bij Hoex radio , The Dutch rock station !