Black Bone Nation & Red Sun Rising uurwisselplaten week 1 2019 !

Black Bone Nation – Backseat Lover

Black Bone Nation is een Zuid Afrikaanse Rock band die al in 2017 hun debut album uit hebben gebracht. Wij kwamen de band op het spoor en hebben al songs gedraaid in Nite Flite Rock . De single Backseat Lover is niet nieuw maar ook al te beluisteren geweest medio 2017 via diverse kanalen. Ook was het de band zijn debut video van hun debut album.  Maar oh oh wat is dit een lekker bandje en ze verdienen het dan ook om het jaar 2019 te openen en als eerste uurwisselplaat te beluisteren te zijn.

Red Sun Rising – Veins

Deze Amerikaanse rockband uit Ohio kwam afgelopen jaar met een nieuw album Thread , van dit album deze single Veins als tweede uurwisselplaat. De band klinkt gewoon lekker en is zeker uurwisselplaat waardig . Je kon ze al eerder bewonderen in Nederland in het voorprogramma van Skillet maar ook als hoofdact een jaar later in de Melkweg in juni 2017. Een band dus om rekening mee te houden. Wij kunnen niet wachten om de band nogmaals live te zien op een podium in Nederland.

Wij zijn in de eerste week wat vroeg met posten , het is nog 2018 maar wensen iedereen een fantastische jaarwisseling en een mooi maar vooral muzikaal 2019 !

Rock on !